نحوه ابطال مزایده و سند منزل که پس از انتقال سند مشخص شده مستثنیات دین است؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۱۵ #61107501

باسلام
تنها منزل اینجانب که در آن سکونت داشتم توسط قاضی و بدون هیچ مدرکی با این ادعا که منزل دیگری دارم به نام خانمم به مزایده گزاشته شد و انتقال سند نمودن و الان رای قطعی گرفتیم که ملک دوم مال من نیست و دادخواست ابطال مزایده دادیم ولی رد شد و گفتن تشخیص مستثنیات با دادگاه مجری حکم بوده، و الان فقط وقت تجدیدنظر دارم. چکار باید بکنم؟ واینکه فرجام خواهی بهتره یا تجدیدنظر بفرستم؟ ممنون

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

نسبت به دای صادره تجدیدنظرخواهی کنید

درود
تجدید نظر خواهی کنید

نسبت به رای صادره اعتراض تجدید نظر خواهی خود را تقدیم دادگاه کنید

سلام
دادخواست تجدیدنظر خواهی به دادگاه اولیه دهید و ضمن دادخواست مدارک و رای صادره در خصوص ملک دوم را ضمیمه نمایید . موفق باشید

سلام
تجدیدنظرخواهی بهتر است از فرجامخواهی چرا که فرجامخواهی به دیوان عالی کشور می رود و دیوان فقط اظهارنظر شکلی می کند نه ماهوی در نهایت دلایل و مدارک شماست که می تواند کمک تان کند.