آیا بعد از حکم منع تعقیب دوباره می توان اعتراض کرد؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۱۷۸ #61094571

من با خانمی رابطه تلگرام ی داشتم شوهرش از من به جرم رابطه نامشروع شکایت کرد بعد از دو بار دادگاهی راضی شد با بخشیدن مهریه توسط خانمش رضایت بده بعدش آمد رضایت داد و دادگاه حکم منع تعقیب من رو صادر کرد بعدش حالا دوباره رفته اعتراض داده پرونده رفته تجدید نظر ممنون میشم راهنمایی کنید که چی میشه؟

مشاوره حقوقی کیفری
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر رضایت داده باشد و صورت جلسه شده باشد در تجدیدنظر رد می شود

با عرض سلام
میتواند اعتراض کند ولی در مرحله دادگاه تجدید نظر چون رضایت قطعی داده اعتراض وی ردمیشود

چون رضایت داده . اعتراضش ردمیشود

سلام حتی با فرض رضایت شاکی ، حق اعتراض وی به تصمیم دادگاه ساقط نمی شود .

سلام- پرونده در دادگاه تجدید نظر مورد بررسی و رای صادر میگردد/.