آیا نمیتونم بابت عدم دریافت قرارداد و عدم دریافت دو ماه حقوق به اداره کار شکایت کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۴۴ #61091836

من از سال ۹۶ تاکنون در شرکتی مشغول بکارم. ولی قرارداد سال ۹۸ بمن نمیدن. فقط بیمه رد میکنن. من کتبا از خرداد اعلام کردم نمیام. درخواست نیرو جایگزین زدم. تاالان نیاوردن. منم خسته شدم. ایا نیتونم بابت عدم دریافت قرارداد و عدم دریافت دو ماه حقوق(خرداد و شهریور* ب اداره کار شکایت کنم؟؟

مشاوره حقوقی اداره کار
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
قرارداد باید در دو نسخه تنظیم شود و یکی دست کارفرما دیگر دست کارمند باشد
هم در خصوص امتناع از تحویل قرارداد هم در خصوص عدم پرداخت حقوق، میتوانید موضوع را از طریق اداره کار پیگیری نمایید

سلام
شما امکان طرح شکایت و پیگیری امر ازطریق اداره کار را دارید و می توانید به استشهادیه شهود نیز استناد کنید

به نام خدا
در قانون کار به موضوع ترک کار به عنوان شکلی از قطع رابطه و خاتمه قرارداد کار پرداخته نشده و به همین لحاظ برای آن مزایای پایان کار که اختصاص به موارد قانونی انحلال قراردادکار دارد پیش بینی نگردیده است اما حسب مورد بررسی موضوع و تشخیص ترک کار و صدور رای نهایی در این زمینه با هیات های تشخیص و حل اختلاف موضوع فصل نهم قانون کار خواهد بود.

به نام خدا
در قانون کار به موضوع ترک کار به عنوان شکلی از قطع رابطه و خاتمه قرارداد کار پرداخته نشده و به همین لحاظ برای آن مزایای پایان کار که اختصاص به موارد قانونی انحلال قراردادکار دارد پیش بینی نگردیده است اما حسب مورد بررسی موضوع و تشخیص ترک کار و صدور رای نهایی در این زمینه با هیات های تشخیص و حل اختلاف موضوع فصل نهم قانون کار خواهد بود.