می‌توانیم برای حفظ امنیت و آرامش رمز آسانسور طبقه خودمون رو در اختیارشون قرار ندیم و بخواهیم برای رفتن به پشت بام از راه پله استفاده کنند یا خیر؟

پرسیده شده
۱۳ پاسخ ۴۰۶ #61088004

با سلام.من مدیر یک ساختمان ۵طبقه هستم،در هر طبقه ۲واحد وجود دارد و ایستگاه آخر آسانسور طبقه ۵هست و من هم در همین طبقه سکونت دارم.حال برای رفتن به پشت بام همسایگان به طبقه من می آیند و ازآنجا بقیه راه را از راه پله استفاده می‌کنند.با توجه به اینکه آسانسور رمز دار است و بقیه واحد ها فقط ساکنین همون طبقه رمز آسانسور را دارند اما از من می‌خواهند رمز آسانسور طبقه خودم را در اختیار همه بگذارم.من و همسایه من در طبقه ۵ مخالف این موضوع هستیم چون علاوه بر کثیفی کریدور طبقه ما توسط سایر همسایه ها رفت آمد و باز و بسته کردن تولید سر و صدا می‌کند

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۱۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تمامی ساکنین می توانند از مشاعات استفاده نمایند

با احترام خیر چنین امکانی وجود ندارد

با سلام جهت مشاوره و تنظیم شکوایئه و....در خدمت شما هستیم
خیر چنین امکانی وجود ندارد

بادرودوسلام چنین اقدامی امکان پذیر نمی باشد.

خیر نمی‌توانید مانع از استفاده سایرین شوید.

سلام خیر چنین امکانی وجود ندارد

خیر به جهت آنکه موارد ذکر شده مشاعات محسوب می گردد نمی توانید ممانعتی در این خصوص داشته باشید