مجازات تجاوز به ملک شخصی دیگران حبس خواهد داشت؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۲,۸۰۷ #61085

به نام خدا
با عرض سلام خدمت شما
ما یک زمینی پدری داریم که به متراج مشخصی که از پدرم از برادر و خواهرهای خودش اون رو به صورت قولنامه 32سال پیش خریدن.
حالا بعد از فوت پدرم,پسرعموهای پدرم اومدن 100 متر از زمین مارو دیوار کشیدن و مال خودشون کردن.ما نمیتونیم دیوار رو خراب کنیم,چون دادگاه قطعا
مارو محکوم میکنه.حالا ما چیکار باید بکنیم؟این زمینی که پسر عموهای پدریم گرفتن,یک دیوار مشترک بوده که اونا 100 متر از دیوار خودشون جلوتر اومدن.
که میگن 20 سال پیش این مشکل رو حل کردن با پدرم, ولی سندی هم ندارن.ولی چون پی خونه یکی هست.به اون هم نمیتونیم استناد کنیم.
جالبتر اینکه پشت دیوار که از ما گرفتن دارن خونه درست می کنن,حالا ما اگر شکایت کنیم دادگاه دستور خراب کردنش رو میده؟البته عموهام و عمه هام به عنوان شاهد میتونن شهادت بدن که 100 متر جلوتر اومدن.و دادگاه قبول میکنه؟حکم چیه؟ممنونم از شما

مشاوره حقوقی ارث
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله در صورتیکه مالک باشید و در ابتدا مالکیت اثبات شود میتوانید حکم قلع و قمع بنا و اجرت المثل ایام تصرف را گرفته و برای شکایت تصرف عدوانی نیز اقدام نمائید.