چطور میشه نام همسر دوم را وارد شناسنامه کرد؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۵۵۳ #61084380

سلام وقت بخیر.بنده چهار سال هست که همسر دوم اختیار کردم که البته همسر اول در جریان نیست و نمیخوام درگیر شرایط هر چیزی بشم و الان داری یک فرزند و یک تو راهی هستم میخواستم بدونم چطور میشه نام همسر دوم را وارد شناسنامه کرد بنده صیقه نامه معتبر دارم فقط و اینکه نام فرزند در شناسنامه جفتمان ثبت شده ممنون میشم راهنمایی کنید

مشاوره حقوقی ثبت احوال
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اصلاح متن قبلی :در نکاح دائم

در تمام دائم اسم همسر در شناسنامه ثبت می گردد .

بنام خدا،در صورتیکه نکاح دائم باشد نام همسر در شناسنامه قید می شود.

در صورت نکاح دایم نام زوجه وارد شناسنامه شما می شود

سلام نکاح دایم باشد ثبت می شود

سلام
در صورتی که نکاح دائم باشد،نام زوجه در شناسنامه زوج ثبت می‌شود.

سلام
در صورت ازدواج دائم، نام همسر در شناسنامه ذکر می شود. ضمن این که این عمل شما باعث ایجاد حق طلاق برای همسر اول شده است.