میشود درخواست کارشناسی جدید برای قیمت گذاری نمود؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۲۵۴ #61081839

سلام و خدا قوت بنده یک خانه داشتم که همسر من برای مهریه به مذایده گزاشت و به فروش رفت مت برای اینکه خانه تنها دارایی من میباشد اعتراض نمودم ولی با اینکه ان وقت قیمت کارشناسی پایین بود اعتراض نکردم به امید اینکه خانه من جزء مستسنیات دین قرار میگیرد حال بعد گزشت ۶ ماه میتوانم درخواست کارشناسی جدید برای قیمت گزاری بکنم چون انوقت که همسر من برای مهریه خانه مرا به مذایده گزاشت برای ۲۰۰میلیون سکه ۵/۵ میلیون بود الان سکه ۱۱/۵ میلیون میباشد حال اینکه خانه مرا ۲۵۰ میلیون قیمت گزاشته بودند. و در مذایده شخصی بدون اینکه خانه را رویت کند ۳۷۰میلیون خرید.ومن که برای مستسنیات دین بودن خانه اعتراض نموده ام جواب نیامده در صورتی که خانه من الان یک میلیارد ارزش دارد. دادگاه اگر به قیمت روز خواسته باشند دین مرا پرداخت کند من باید بقیه ان را دوباره از جیب بدهم.در صورتی که قاضی پرونده خانه مرا بیش از نیاز من دانسته حال با این وضعیت من باید چه کنم که قاضی خانه مرا جزء مستسنیات دین ندانسته.ایا میتوانم بعد ۶ ماه درخواست کارشناس قیمتگزاری بکنم.

مشاوره حقوقی ملکی
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
اگر با قیمت مزایده ملک به فروش رفته باشد دیگر نمی توانید نسبت به آن اعتراضی نمایید

با توجه به توصیفات جنابعالی نمیتوانید ادعا یا اقدامی بنمایید

متاسفانه با توجه به فروش خانه در مزایده .دیگر نمیتوانید به نظریه کارشناسی اعتراض بزنید

اگر ملک به فروش رفته باشد نمیتوانید ادعا یا اقدامی بنمایید .

بر اساس آنچه مرقوم داشته ائید کارشناسی و مزایده انجام شده و خانه بفروش رفته دیگه چه تقاضای کارشناسی مجددی؟