ایا ان مزایده صحیح بوده است وامکان برگشت ملک و یا مطالبه زیان وارده هست؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۱۷۷ #61035069

با سلام
اساتید محترم
شخص طلبکار به موجب اجراییه صادره منزل بدهکاری را بابت طلبش به میزان ۵۰میلیون تومان به مزایده گذاشته وطلبش را وصول مینماید...بعد از ان به موجب دادخواست که بدهکار علیه طلبکار داده بوده وثابت میشود که بدهی شخص بدهکار ۱۰میلیون بوده است نه ۵۰میلیون تومان تکلیف خسارت وارده به بدهکار چه میشود ایا ان مزایده صحیح بوده است وامکان برگشت ملک ویا مطالبه زیان وارده هست چگونه؟؟؟؟
ممنون

مشاوره حقوقی قراردادها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام، دادخواست مطالبه وجه طرح نمایید.

سلام ایرادی در انجام مزایده وجود ندارد میتواتید طی دادخواست علی حده مطالبه وجه مطرح نمایید

سلام موارد ابطال مزایده در قانون مشخص است.چون برگزاری مزایده بر مبنای رای قطعی دادگاه واجرائیه بوده شما میتوانستید تا قبل جریان مزایده مثلا اعاده دادرسی بخواهید و تقاضای توقف اجرای حکم را بخواهید. با این شرائط مزایده باطل نبوده وبرای احقاق حق خودتان باید جداگانه اقدام حقوقی لازمه را انجام دهید.

درود مزایده صحیح است اما شما نیز می‌توانید به دلیل اینکه مبلغ بدهی تان کمتر بوده مطالبه ی خسارت نمایید

سلام برگزاری مزایده اگر مستند به رای قطعی و صدور اجراییه می باشد صحیح است ولی اگر موضوع اصل و فرع دین با مبلغ پایین تری اثبات گردد لیکن مطالبه آن نیز مقدور خواهد بود

باسلام واحترام امکان مطالبه زیان وارده وجود دارد

با درود مطالبه زیان وارده د اضافه مبلغ به لحاظ دارا شدن بلاجهت قابل مطالبه است