میتوانم دادخواست خلع ید بدهم و ملک را تخلیه کنم؟

پرسیده شده
۲۶ پاسخ ۵۷۲ #61029943

باسلام واحترام
مبلغ ۳۰ ملیون تومان از کسی طلبکارم یک تعمیرگاه بنام ایشان به متراز ۹۵۰ متر مربع را توقیف نموده ام و کارشناسی شده برای مزایده اگر ملک در مزایده خریداری نداشته باشد من حدود یک حبه از ملک را بجای طلبم قبول کنم. تا مجبور شود پولم را بدهد؟باتشکر فراوان

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۲۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام چنانچه خریدارنداشته باشد خودشما می توانید بخرید.

در صورت نبودن خریدار بله خودتان نسبت به طلب می توانید بخرید

شما میتوانید مانند همگان در مزایده شرکت کنید و اگر خریداری پیدا نشد تمامی آن را به قیمت پایه کارشناسی خریداری نمایید.

بنام خدا،در صورتیکه خریدار نداشته باشد خودتان میتوانید بخرید.

چنانچه ملک در مزایده دوم نیز خریداری پیذا نکرد می توانید ان را بحای طلب قبول کتید یا انصراف بدهید.

بله میتوانید ملک را خریداری کنید

سلام بله چنین چیزی ممکن خواهد بود