سلام.من از دوستم طلب دارم و پول قرض دادم قرار شد یک هفته ای پس بده اما...

پرسیده شده
۷ پاسخ ۲۹۱ #61027071

سلام.بنده ماشینم رو فروختم ولی چون خریدار پول نقد نداشت و شماره شبا خواست از من دوست صمیمیم گفت بیا نمایشگاه رفیقم کارتخوان داره سریع کارت رو راه بنداز.منم اینکارو کردم.نصف پولم رو دوستم داد ولی نصف دیگش یکسال شده و هرسری امروز فردا میکنه.نوشته و مدرکی هم ندارم ازش جز پیام هایی ک اخرین بار لج کرد و گفت اصلا نمیدم برو هرکاری میخوای بکن ی هزاریم نمیدم.ایا با استفاده از پیامک ها و قسم خوردن میتونم اثبات کنم ک ایشون خیانت در امانت کرده‌؟چه مراحلی رو باید انجام بدم؟ممنون میشم راهنمایی کنین.

مشاوره حقوقی وصول مطالبات
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود دادخواست مطالبه وجه مطرح بفرمائید

دادخواست مطالبه وجه به طرفیت ایشان مستند به ادله ای که دارید طرح نمایید.

سلام
شما میتوانید ابتدا اظهارنامه به طرفیت شخص بدهکار بدهید و در ادامه دادخواست مطالبه وجه به طرفیت هر دو مطرح نمایید !

با سلام
میتوانید طی اظهارنامه ای ایشان را ملزم به پرداخت وجه نمایید
بر علیه صاحب کارت خوان اقامه دعوی مطالبه وجه نمایید
بر علیه دوست خود با استناد به پیامک ها و شهادت خریدار که به به کارت خوان کس دیگری کارت کشیده اقامه دعوی کنید

طبق نظر جناب دهنوی عمل کنید، مسیر کیفری به صلاح نیست

از طریق دفترخدمات قضایی اظهارنامه ای برای شخصی که از او طلب دارید ارسال و مهلتی برای پرداخت مشخص ، سپس دادخواست مطالبه مطرح بنمایید.

باسلام شماهم می توانیداز صاحب کارتخوانی که ازش کارت کشیدی شکایت بکنی هم از روی پیامک دوستت از دوستت شکایت بکنی