ایا مجازات حد موجب اخراج دانشجو میشود؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۸۷۲ #61017694

ایا حد زنا موجب اخراج میشود؟ و قابل تبدیل به وجه نقد هست؟ در صورت رضایت چطور

مشاوره حقوقی کیفری
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
تا زمانی که دانشگاه از این موضوع مطلع نشود بحث از اخراج منتفی است

اگر دانشگاه از این موضوع مطلع شود امکان اخراج دارد در غیر اینصورت خیر .

سلام

در خصوص سوال اولتان در صورتیکه یکی از شروط دانشگاه،عدم سوءپیشینه ی کیفری باشد،امکان اخراج وجود دارد

خیر با توجه به جرم ارتکابی و مجازات آن امکان تبدیل وجود ندارد
اینکه میفرمایید در خصوص رضایت چطور،باید موضوع دقیق تر بررسی شود

سلام
ایا حد زنا موجب اخراج میشود؟ دلیلی بر اخراج نمی باشد بستگی به دانشگاه دارد
قابل تبدیل به وجه نقد هست؟قابل تغییر و تبدیل نیست
به زنایی گفته می‌شود که شخص زناکار (زن یا مرد) فاقد همسر و مجرد باشد و به اختیار خود رابطه جنسی برقرار کرده باشد و یا شرایط احصان برای زن و مرد وجود نداشته باشد. به زبان ساده‌تر به زنای شخص مجرد، زنای غیر محصنه گفته می‌شود.

درصورتی که مرجع قضایی گزارشی به دانشگاه ندهد . دانشگاه از جرم حدی شما مطلع نخواهد شد .
مجازات حد قلبل تغییر و تبدیل نیست

سلام، مجازات زنا منجر به حد می‌تواند از طریق کمیته انظباطی دانشگاه منجر به اخراج دانشجو بشود که در دانشگاه دولتی قطعا اینطور خواهد شد و در مورد تبدیل شلاق به جزای نقدی فقط در شرایط خاص مثلا تشخیص پزشک مبنی بر اینکه شلاق باعث تشدید بیماری یا از بین رفتن متهم شود می‌تواند تبدیل و یا تعلیق شود

سلام.جرم حد با رضایت دو طرف انجام میشود مگر اینکه به عنف باشد که ان هم مجازاتش اعدام میباشد.. در هر صورت این مجازات قطعی و قابل تبدیل نیس. مگر اینکه قبل اثباتش توبه کنید یا اگر با اقرار شما جرم ثابت شده از دادگاه بخواهید که با دردنظر گرفتن توبه شما، عفوتان را از رهبری بخواهند.. این جرم در سو ویشینه شما درج میشود. و اگر دانشگاهی از شرایطش عدم سابقه محکومیت کیفری موثر باشد، با دانستن این موضوع احتمال اخراج فراوان هستش، وگرنه خیر تاثیری بر دانشجویی و ادامه تحصیل ندارد.