مالک اصلی معامله ما را باطل کرد چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۱۴ پاسخ ۳۵۴ #61015450

من ملکی را خریدم
فروشنده قبلا این ملک را در معامله ای گرفته بود که بعدا فسخ شد
ایشان بعد از فسخ ملک را به من فروخت

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۱۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکان مطالبه ثمن و غرامات به طرفیت فروشنده می باشد

باسلام
وقت بخیر،شما می بابست دعوای مطالبه ثمن را به طرفیت فروشنده اقامه نمایید،درصورتی که شما جاهل به فسخ شدن قراردادفیمابین فروشنده ومشتری قبلی بوده اید علاوه بر ثمن،غرامات رانیز می توانید مطالبه نمایید.

با سلام
دادخواست مطالبه ثمن مطرح کنید

باسلام و درود شما می توانید دادخواست مطالبه ثمن مطرح نمایید.

باسلام
شما میتوانید دادخواست مطالبه ثمن تقدیم نمایید

با سلام ،شما می توانید برای مطالبه ثمن معامله و تادیه خسارات اقدام نمایید

سلام اگر معامله باطل شده یعنی فسخ مذکور تایید نشده