ممانعت از ملاقات فرزندانم رو چطور پیگیری کنم؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۴۷۴ #61007014

سلام وخسته نباشید من چهار ساله از از همسر سابقم جدا شدم و دو فرزند دختر دارم و با یکی از بستگان همسر سابقم ازدواج کردم الان چهار ساله که شوهر سابقم بچه هامو به همین دلیل نمیزاره ببینم هر چه زنگ می زنم خواهش میکنم بازم نمیتونم دخترامو ببینم اونم به دلیل اینکه با اقوامشون ازدواج کردم که زن داشت ایا این باعث میشه که من فرزندانمو نبینم خواهشن به من کمک کنید دخترام از دوری من خیلی زجر میکشن و لی از ترس پدرشون نمیتونن کاری کنن یکی از دخترام سیزده و یکی دیگه ده سالش هس التماس میکنم یه راهی جلوم بزارین

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دادخواست ملاقات فرزندراتقدیم و تنظیم نمایید.

با سلام. ملاقات فرزند حق قانونی شماست. میتوانید علیه ایشان شکایت کنید.

باسلام
میتوانید دادخواست ملاقات با فرزند را تقدیم نمایید

سلام ملاقات فرزند حق قانونی والدین است میتوانید علیه ایشان دادخواست تنظیم وبه دادگاه ارایه دهید.

سلام با طرح دعوا در دادگاه خانواده علیه شخصی که حضانت فرزند شما در اختیار وی است میتوانید حق خود را استیفاء کنید.البته قاضی در تصمیم گیری خود مصلحت طفل را نیز مد نظر قرار خواهد داد.

با سلام خدمت شما برگوار
عنایت داشته باشیدبه اتهام ممانعت از ملاقات فرزند شکایت نمایید .

باسلام
دادخواست ملاقات فرزند را ثبت نمائید.