آیا بیمه گر فقط موظف به پرداخت سقف تعهد می باشد؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۵۶ #60982779

در صورتی که مبلغ دیه جرحی درحادثه تصادف از تعهد بیمه گر بیشتر از متن بیمه نامه شود.
آیا بیمه گر فقط موظف به پرداخت سقف تعهد می باشد یا اینکه مازاد بر دیه کامل را هم باید به زیان دیده پرداخت بکند؟!
قانون خاصی برای پوشش دادن این موضوع تصویب شده است؟
آیا برای بنده که مقصر حادثه شناخته شده ام، حبس هم دارد یا اینکه خیر؟

مشاوره حقوقی دیه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

درود برشما
ارزوی سلامتی برای شما دارم

تبصره ماده ۱۲ قانون بیمه ثالث ۹۵
تمام خسارات زیاندیدگان خارج از خودرو تا ۱۰ برابر تعهد بیمه گر توسط بیمه گر جبران میشود و مازاد بران از صندوق تامین خسارات جانی پرداخت میشود .بدون اینکه حق مراجعه به بیمه گزار داشته باشند

شما بسته به نوع جراحات وارده به زیاندیده و رفتارهای بعداز سانحه مثل فرار از صحنه یا کمک کردن به مصدومین یا کسب رضایت مصدومین مطابق قانون مجازات با جریمه یا حبس تعزیری قابل تبدیل به جریمه نقدی مجازات خواهید شد
فقط این جرایم به عهده خود شما میباشد

با سلام
شرکت بیمه خسارت وارد شده را به میزان ده دیه کامل موظف به پرداخت است و مازاد بر یک دیه کامل را از شما بعد از پرداخت می تواند مطالبه کند.
هر تصادف منجر به جرح یا فوت مطابق قانون مجازات اسلامی حبس دارد امابا شرایطی این حبس تعلیق یا تبدیل به جزای نقدی میگردد.

سلام گرامی

چنانچه مبلغ دیه از سقف تعهد بیمه گر بیشتر باشد باید خود محکوم آن را پرداخت کند
در مورد حبس بستگی به نوع صدمات وارده یا نوع تقصیر دارد