با اتمام مهلت اعتراض و واخواهی میشه اقدام کرد؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۲۴۷ #60954617

بنده دریک جلسه دردادگاه حضور داشته ام وحکم رای قطعی نبوده ام و اطلاع بعد از ۴۰ روز اتمام مهلت بنده متوجه شدم وبلاگیه را باز کردم و امکان واخواهی واعتراض نبود ورضایت نامه شاکی رو هم بعد از این مهلت قبول نکردن

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با احترام ، در صورت حضوری بودن رای و پایان مواعد، امکان اعتراض وجود ندارد.

وقت بخیر در صورت حضوری بودن رای و پایان مواعد، امکان اعتراض وجود ندارد

با سلام اگر در جلسه حضور داشته اید رای غیابی نمی باشد،با توجه به موضوع شکایت می توان از رضایت شاکی استفاده نمود

سلام
اقدام اعتراضی خیر و جلب رضایت شاکی متصور است

اگر مهلت اتمام یافته که اقدامی متصور نمی باشداگرهم غیابی است می توانید واخواهی نمایید

باسلام
در صورت حضوری بودن رای و پایان مواعد، امکان اعتراض وجود ندارد

سلام اگر غیابی بوده که امکلن واخواهی دارید