نحوه اعتراض به تامین خواسته چگونه است؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۲۳۰ #60942724

سلام من دو سوال داشتم
۱- ما مجموعه ای بودیم فروشنده جنس بودیم نتونستم به تعهدمون عمل کنیم بدلیل اینکه شخصی پول مارو برداشت و به خارج از کشور رفت و من به علت پیگیری این موضوع از کشور خارج شدم .
نکته : نحوه خرید به صورت انلاین بوده و پرداخت انلاین بوده و مبلغی کوچکی هم به صورت واریز به کارت انجام شده و واریزی در کارت به حساب پدر من بوده و هیچ ربطی به مجموعه ندارد
حال طرف برج ۱۱ سال ۹۹ رفته تامین خواسته زده و جلو حساب بانکی و سند ملکی پدرم رو جلوش رو گرفته ولی توجه کنید کل مبلغ ۹۰ میلیون بوده و ۴۰ میلون به حساب پدرم رفته و حساب پدرم با شخص دیگری مشترک بوده هم بسته حالا ما چیکار میتونیم بکنیم هیچ ابلاغی هم نشده دراون درتاریخ چون پدرم ثنا نداشت حالا چیکار ما میتونیم بکنیم ؟
من از برج ۱۰ پارسال از ایران خارج شدم و نبودم که تامین خواسته زده اینم توجه کنید
سوال دوم :
من چون ایران نیستم در ثنا ادرس رو به خارج کشور تغییر بدم برای پرونده ای اگر ابلاغ میشه یا ... نیاز نیست چون ابلاغ یک دادسرا شدم نبودم ایران برم به علت کوید هم برم ایران نمیتونم برگردم اینجا ورود نمیتونم بکنم

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مستقلا امکان اعتراض ندارد....

با سلام
همراه با رای قابل اعتراض است.

با درود قرار مستقلا امکان اعتراض ندارد

مستقلا نمیتوان اعتراض نمود.

قرار تامین خواسته به همراه رای صادره نسبت به اصل دعوا قابل اعتراض است . اگر در پرونده پدرتان نیز طرف دعوا قرار گرفته ایشان میتواند نسبت به اعتراض نسبت به رای صادره اقدام نماید .

بادرودوسلام قرارمستقلا امکان اعتراض ندارد.

سلام .
اگر از تاریخ ابلاغ قرار ۱۰ روز سپری نشده ، نسبت به آن اعتراض کنید و اگر ۱۰ روز گذشته چنانچه عذر موجهی داشته باشید مدرک معتبر عذر موجه را به اعتراض به قرار ضمیمه کنید .