درصورتی که اموال خود را ۲ سال قبل از مطالبه مهریه همسرم انتقال داده باشم فرار از دین محسوب می شود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۶۳۰ #60927743

با سلام و عرض ادب وتشکر از کارشناسان محترم همسر بنده به دلیل اختلافات و اسرار پدرشان در اردیبهشت ماه ۹۷ از منزلم خارج شده اند و شکایت کیفری ترک انفاق نمودند که حکم منع تعقیب قطعی صادر شده و سپس در تاریخ ۱۰ شهریور ۹۷ مهریه خود را از طریق ثبت به اجرا گذاشته اند.که اینجانب در تاریخ ۱۲ شهریور یعنی به محض دریافت برگه دفتر خانه سهم الارث خود از منزل مسکونی را به برادرم فروختم .البته چون سند ملک به نام پدرم بود از تاریخ مرداد ماه درگیر کارهای اداری و تفکیک سند بودیم که دفترخانه اعلام کرد که باید به نام خودم سندی از سند مادر تهیه کنی .که ابتدا سند از سهم الارث به نام من صادر شد و سپس سند در تاریخ ۱۲ شهریور آماده انتقال شدو در همان روز انتقال یافت..همچنین مبایعه نامه ای داریم که بنده در سال ۹۵ سهم الارث خود را فروخته ام .و پولش را در نزد شاهدان نقدا دریافت نموده ام .سپس همسر بنده در دی ماه ۹۷ حکم قطعی محکومیت و اجرایه برای مهریه خود را دریافت نمودند و سپس در دی ماه شکایت فرار از دین کرده اند.آیا معامله صورت گرفته حکم فرار از دین است.و آیا دادگاه حکم به بطلان معامله و ابطلان سند حکم میدهد؟

مشاوره حقوقی مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

فرارازدین منتفی است

خیر طبق رای وحدت رویه اگر معامله پس از قطعیت رای باشد فرار از پرداخت دین محسوب میشود و قبل از آن نیست .

دوست عزیز شواهد وقراین وگفته های شما حاکی از این است که داد رد دعوی حکم دهد و نمیتواند فرار از دین حساب شود