اخذ خسارت در عدم تنظیم سند قابل مطالبه است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۱۸۹ #60920181

فروشنده مدت ۲سال است که به دلایلی از تنظیم سند امتناع می نماید با توجه به تعیین مبلغ خسارت بابت هرروز تاخیر طرفین در تنظیم سند یا پرداخت وجه توسط خریدار در صورت تاخیر در قرارداد خسارت تاخیر قابل مطالبه است

مشاوره حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و خسارت تاخیر تادیه و هزینه های دادرسی طرح کنید

بله مطابق قانون مدنی قرارداد شما شامل قراردادهای خصوصی محسوب شده و می‌توان به آن استناد نمود

و اگر شما مبلغ را پرداخت کرده باشید لیکن طرف مقابل از تنظیم سند رسمی امتناع می‌کند شما میتوانید از طریق دادگاه ایشان را ملزم به تنظیم سند رسمی و پرداخت خسارت معین شده نمایید

در دادخواستی به طرفیت ایشان الزام به تنظیم سند رسمی و تاخیر را درخواست کنید

سلام
دادخواست الزام به تنظیم سند به انضمام خسارت در تاخیر تادیه مطرح نمایید