شکایت از استاد دانشگاه چگونه صورت گیرد؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۵,۴۷۰ #60901480

استاد مردی در دانشگاه دخترانه، رفتارهای غیر اخلاقی دارد( توهین به حجاب دختران، بیان مسائل سیاسی و عقیدتی بی ارتباط با درس و ...). به چه صورت باید از او شکایت کرد؟

مشاوره حقوقی کیفری
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام بهتر است با تنظیم استشهادیه علیه ایشان طرح دعوا نمایید

باید چند نفر از دانشجویان متدین طوماری پرکنند و اخراج وی را از دانشگاه به مسئولین و مدیر گروه خواستار شوند.
اگر جواب نداد به هر حال اگر اتفاقی بیفتد که به شخصی توهین و یا افترا کند با دارابودن شهود در دادسرا میتوان از استاد شکایت کرد.