میخوام طلاق بگیرم چطور اقدام کنم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۴۲۰ #60875058

سلام من ۲۱سالمه و متوجه خیانت شوهرم شدم و چند باری تذکر دادم که تکرار نکنه ولی اون بازم تکرار کرد و بحثمون شد من و کتک زد و گفت بهت ربطی نداره من با کی حرف زدم من و دماغم و شکست و به پزشک قانونیم مراجعه کردم و گفتن از کلانتری نامه بگیرم و خانوادم مخالف جدایی من هستن و من هم نمیتونم دیگ با شوهرم زندگیمو ادامه بدم آیا میتونم درخواست طلاق بدم و خونه اجاره کنم همین تهران و نرم پیش خانوادم چون پدرم سخت گیره و نمیتونم برم پیششون اونا شهرتانن و طلاقمم پیگیری کنم از اینجا خانوادم میتونن مخافت کنن با مستقل شدنم و یا این در طلاق گرفتنم مانعی ایجاد میکنه؟

مشاوره حقوقی طلاق از طرف زن
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با اثبات ضرب و جرح توسط همسر ، دادخواست طلاق بدهید
زندگی مستقل شما ارتباطی با خانواده شما ندارد لیکن چنانچه نتوانید عسر و حرج خود را اثبات نمایید و منزل مشترک را نیز ترک نموده باشید ، همسر شما می تواند دادخواست الزام به تمکین علیه شما مطرح نماید .

باسلام قاعده کلی خدمت شما عرض کنم زن زمانی میتواند طلاق بگیرد که یا وکالت در طلاق داشته باشد یا زوج موافقت کند یا بتواند عسروحرج خود را اثبات کنه این عسروحرج شامل تمام موارد میشه اگر مورد ضرب و شتم قرار گرفتید می‌بایست شکایت کنید اگر مسئله خیانت است می بایست شکایت کنید صرفا می توانید ادعا کنید

باید رای قطعی کیفری محکومیت مبنی بر ایراد صدمه بدنی عمدی علیه زوج بگیرید و بعد از آن اقدام به طلاق نمایید.

خیر اگر طلاق گرفتید توانایی زندگی مستقل را دارید و خانواده نمیتواند مخالفت کند پس از آن،در خصوص شکایت نیز بله بدوا میبایست از کلانتری محل معرفی نامه بگیرید تا ب پزشکی قانونی مراجعه،معاینه شوید و بعد مستند ب ادله شگایت کیفری مطرح نمایید رای کیفری ضرب و شتم در طلاق و عسر و حرج موثر خواهد بود همچنین امکان احذ وکالت در طلاق از همسر نیز وجود دارد
با یک متخصص مشورت نمایید

با سلام،شما میتوانید با دنبال کردن شکایت و اثبات عسر و حرج طلاق خود را بگیرید و اصولا مانعی برای مستقل زندگی کردن شما اگر بیم و خوف امنیت جانی یا مالی یا حیثیتی داشته باشید وجود ندارد.

باسلام
شما میتوانید بدون اجازه خانواده برای خودتان مستقل زندگی کنید.و مهریه هم عندالمطالبه است.و شما هم میتوانید اقدام کنید.و با توجه به مدارک و قرائن و صحت و سقم مسئله خیانت در امانت شوهرتان را نسبت به خودتان ثابت کنید.

امکان مطالبه مهریه وجود دارد و با توجه به شرایط پیش آمده باتوجه به عسر وحرج شما امکان درخواست طلاق وجود دارد و میتوانید مستقل زندگی کنید.