درج آدرس در ابتدای ثبت شرکت، ثابت خواهد بود یا قابل تغییر است؟

پرسیده شده
۷ پاسخ ۴۶۳ #60859011

با سلام
در ثبت شرکت در فرم اینترنتی مروبطه، اول از همه آدرس و کد پستی شرکت رو میپرسند، خب اگه من یه آدرس دیگه بدم میشه بعد این آدرس رو عوض کرد یا برای همیشه ثبت میشه؟
آخه من هنوز مکان خاصی رو برای شرکت انتخاب نکردم.

مشاوره حقوقی شرکت ها
۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

آدرس قابل تغیر است و پس از ثبت میتوانید آدرس را تغییر دهید

با سلام واحترام
تغییرات بعدی در ادرس شرکت امکان پذیر می باشد

می توانید بعدا تغییر دهید

سلام
یک شرکت زمانی که بعد از طی مراحل قانونی در اداره ثبت شرکتها ثبت شد و به فعالیتهای قانونی خود پرداخت ، می تواند تغییراتی را در مواردی از اساسنامه و یا هر آنچه مربوط به شرکت است ایجاد کند.از جمله ی این تغییرات می توان از تغییر آدرس شرکت نام برد
مراحل دقیق تغییر ادرس را
خانم وکیل حسین پور کاملا توضییح دادند با جزییات کامل

آدرس شرکت قابل تغییر است.
۱- نخستین گام، تشکیل مجمع عمومی فوق العاده شرکت یا تشکیل جلسه هیات مدیره شرکت، مطابق با تشریفات مندرج در قانون تجارت و اساسنامه شرکت است
۲- پس از آنکه هر کدام از دو نهاد مذکور در بند اول، تصمیم به تغییر آدرس شرکت گرفتند، این تصمیم به صورت مکتوب در صورتجلسه ای تنظیم می گردد و همه نفرات آن را امضاء می نمایند و همچنین تمام اوراق صورتجلسه فوق الذکر باید ممهور به مهر شرکت شود

نکته: چنانچه مجمع عمومی فوق العاده و یا هیات مدیره شرکت با حضور کلیه شرکاء تشکیل نشده باشد، باید مطابق با تشریفات قانون تجارت و اساسنامه شرکت، مستندات دعوت به حضور در جلسه فوق الذکر را در هنگام ارائه مدارک به اداره ثبت شرکت ها، ارائه نمایید. اما اگر کلیه نفرات حاضر باشند، رعایت تشریفات دعوت از اعضاء الزامی نیست.

۳- مراجعه به وبسایت اداره ثبت شرکت ها به آدرس http://irsherkat.ssaa.ir و ثبت اینترنتی تغییرات شرکت در این وبسایت، تایید نهایی اطلاعات وارد شده و اخذ پرینت رسید پذیرش اینترنتی

۴- در ادامه باید صورتجلسه مربوطه را به همراه مدارکی که در ادامه به آن اشاره می نماییم، از طریق باجه های پستی منتخب، به اداره ثبت شرکت ها و موسسات غیر تجاری ارسال نمایید

۵- پس از چند روز و از طریق کد پیگیری ای که در هنگام ورود اطلاعات مربوط به تغییر آدرس شرکت خود در وبسایت اداره ثبت شرکت ها، از طریق این پرتال دریافت کرده اید، مجددا به این وبسایت مراجعه نمایید تا در صورتیکه تغییرات شرکت شما منجر به صدور پیش نویس آگهی شده باشد، با اخذ پرینت این پیش نویس به اداره ثبت شرکت ها مراجعه نمایید و با ارائه رسید، اوراق مربوط به ثبت نهایی تغییر آدرس شرکت خود را دریافت نمایید
۶- پس از این مرحله، ثبت تغییر آدرس شرکت شما در اداره ثبت شرکت ها نهایی شده است،

با سلام
میتوان ادرس شرکت را تغییر داد و تنها زمانی ادرس جدید ملاک است که به مرجع مربوطه اعلام و اگهی شده باشد

سلام تغییر نشانی شرکت امکان پذیر است و اگر اعلام نشود ملاک همان ادرس اعلامی در هنگاه ثبت است .