آیا میتوانم چند ضامن به شعبه معرفی کنم تا زمانی که رای تقسیط صادر میشود؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۷۰۰ #60831301

سلام خدمت وکلای عزیز
من در دادگاه بدوی به پرداخت ۲۰ سکه پیش و ۴ ماه یک سکه محکوم شدم و در تجدید نظر پیش به ۱۰ سکه تقلیل یافت، مجددا اعسار زدم و رد شد، حالا من با حقوق زیر ۲میلیون تومان ۱ ماه منتظر رای دادگاه شدم و حضانت پسرم هم گرفتم، چون مادرش نخواستش و هزینه هام طوری هست که قادر به پرداخت نیستم و برام حکم جلب صادر شده هیچ مال و اموالی هم به نامم نبوده و نیست.
سوالم اینه آیا امکانش هست چند نفر ضامن به شعبه معرفی کنم تا زمانی که رای تقسیط صادر میشه چون شاغل نیروی انتظامی هستم؟
و اینکه برای اثبات عدم توانایی پرداخت پیش قسط چه اقداماتی باید انجام بدم؟
آیا میشه به تمام بانک ها نامه بفرستم که من هیچ حسابی ندارم؟
یا از اداره ثبت میشه استعلام اخذ کنم که هیچ مال و اموالی بنامم نبوده و نیست؟
منتظر راهنمایی دقیق شما عزیزان هستم.

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

امکانش نیست چند نفر ضامن به شعبه معرفی کنیدتا زمانی که رای تقسیط صادر میشه چون شاغل نیروی انتظامی هستید
و اینکه برای اثبات عدم توانایی پرداخت پیش قسط اقدامی نمی توانید انجام دهید.
نمیشه به تمام بانک ها نامه بفرستید که هیچ حسابی ندارید
یا از اداره ثبت نمیشه استعلام اخذ کنید که هیچ مال و اموالی بنامتان نبوده و نیست، در واقع این کارهاراهم انجام دهید باز بی فایده است .

بعد از پرداخت پیش قسط بعدها می توانید به کرار تقاضای تعدیل اقساط را مطرح کنید و هیچ محدودیتی وجود ندارد

بایستی درخواست تعدیل اقساط را بدهید و راه دیگری متاسفانه وجود ندارد مگر رضایت شاکی در دادن مهلت پرداخت .

سلام بعد از صدور حکم تقسیط امکان معرفی ضامن نیست و باید پیش قسط و اقساط را بپردازید در غیر این صورت جلب و به زندان معرفی می شوید .