مقدار دیه بنده حدود چقدر است؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۶۰۱ #60818956

سلام
بنده عابر بودم که خودروی سواری تصادف کردم مقصر راننده محسوب شده تاریخ تصادف ۱۱ بهمن بوده
و نامه پزشکی قانونی برای دادگاه ( صدمات زیر به دلیل اصابت جسم سخت حادث گردیده است
ضرب دیدگی و آسیب نسخ نرم مچ پای راست که جهت معاینه مجدد در تاریخ ۱۹ اسفند میباشد.)

مشاوره حقوقی دیه
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

ماده ۴۴۲ - دیه شکستن استخوان هر عضوی که برای آن عضو دیه معینی است خمس آن می باشد و اگر معالجه شود و بدون عیب گردد دیه آن چهارپنجم دیه شکستن آن است و دیه کوبیدن آن ثلث دیه آن عضو و در صورت درمان بدون عیب چهارپنجم دیه خرد شدن استخوان می باشد.
ولی با توجه به معاینه مجدد و تشخیص و اعلام پزشکی قانونی اقدام می گردد

پی از معاینه مجدد میزات دیه آسیب دیدگی با توجه به عدم دیه مقدره مشخص خواهد شد.

درود برشما
۱تا ۲درصد دیه کامل معادل ۲میلیون ۷۰۰تا ۵میلیون ۴۰۰هزارتومان در سال ۹۸

با سلام
پس از اتمام معاینات پزشکی قانونی درصد دیه شما توسط پزشکی قانونی به دادگاه اعلام خواهد شد