اعسار از پرداخت دیه چه شرایطی دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۳۵۲ #60805000

سلام. بنده و برادرم طی یک دعوا و ضرب و جرح با کسی که چند ساله ازش طلبکار هستیم و شکایت هم از قبل کرده ایم، محکوم شدیم به پرداخت دیه. با اینکه فقط یک ماشین بنام خودم هست آیا میتونم اعسار از پرداخت کنم؟ یا اینکه درخواست زمانه ۱ ساله برای پرداخت دیه بکنم؟

مشاوره حقوقی دیه
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

خیر با داشتن اموال از قبیل خودرو دادخواست اعسار شما پذیرفته نخواهد شد

با داشتن مالکیت نسبت به اموالی که از محل انها بتوانید دیه را پرداخت کنید اعسار شما پذیرفته نمیشود.

سلام
برای پذیرش اعسار نباید مالی بنامتان باشد .

باسلام درصورتی که خودرو به نام شما باشد ممکن است ادعای اعسار شما رد گردد.

اگر اموال بنام خود نداشته باشید اعسار قبول می شود

بله می توانید اعسار بخواهید بستگی به نظردادگاه است

درود بر شما، چنانچه اموالی شامل خودرو به نام شما باشد، اعسار پذیرفته نخواهد شد، مگر مبلغ دیه مازاد بر مبلغ آن مال(خودرو) باشد، که نسبت به مازاد میتوانید دادخواست اعسار دهید.