نصب آسانسور در آپارتمان با رضایت بعضی از مالکین امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۳۲ پاسخ ۱۹,۹۹۵ #60781

آیا در یک آپارتمان ۴ طبقه هشت واحدی دو واحد میتوانند مانع نصب آسانسور در قسمت جلوی آپارتمان بشوند در صورتیکه ۶ واحد دیگر راضی هستند و هیچگونه خسارتی هم طبق نظز کارشناس دادگستری به ساختمان وارد نمیشود؟محل نصب قبلا تعبیه نشده

مشاوره حقوقی قوانین آپارتمان ها
۳۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

باسلام و احترام
طبق قانون تملک اپارتمان ها ، رضایت سایر مالکین ساختمان شرط است چون راه پله ها و ... جز مشاعات محسوب میشود بهتراست دراین مورد توافق بشود وگرنه امکان طرح دعوا را برای سایرین وجود دارد

هما مالکین برای هرگونه تصرف در مشاعات میبایست رضایت داده و عمل مذکور را بنوعی تنفیذ کنند اگر چنین نشود امکان طرح دعوا برای ایشان وجوددارد

سلام
به نظر می رسد در صورتی که نصب آسانسور متعرض حریم اختصاصی یکی از مالکین شود، چاره ای جز توافق با او نیست.

با درود با رضایت اکثریت مالکین مشاعی امکان پذیر است

با سلام؛باتوجه به اینکه آسانسورجزو مشاعات می باشد لذا اخذرضایت تمام ساکنین آپارتمان لازم می باشد

باتوجه به به نیاز آسانسور واستفاده مالکین مخالفت بلاوجه است وبایستی حقوق افراد رعایت شود معمولا نصب آسانسور عرف در آپارتمان است

با سلام
با تصویب هیات مدیره ساختمان یا کسب نظر اکثریت بله.