آیا امکانش هست که برای این پول و سهام شرکت، انحصار ورثه کنیم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۵۹ #60779020

با سلام و احترام
پدر من قبل از فوت خانه را به نام مادرم قولنامه کرده است و تمام ورثه زیر آن را امضاء کرده اند اما خانه سند شش دانگ دارد.
سوال این است که پدر من غیر از خانه تعدادی سهام از شرکت خصوصی بصورت اوراق دارد به همراه مبلغی پول در بانک.
آیا امکانش هست که برای این پول و اوراق انحصار ورثه کنیم؟
بدون اینکه برای خانه مشکلی پیش آید؟
و خانه در انحصار ورثه قید نگردد؟
پدربزرگ بنده نیز در قید حیات می باشد و میخواهیم تمام این سهام و پول را به نام مادر کنیم.
آیا ممکن است در آینده مشکلی پیش آید؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.
پیشاپیش از کمک شما بزرگواران سپاسگزارم

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

قولنامه شده یعنی فروخته شده مشکلی نیست
پدربزرگ شما نیز ارث می برد و باید با رضایت ایشان باشد

سلام
اگر پدر شما در زمان حیات ملک را قولنامه کرده دیگر آن ملک جز اموالش محسوب نمی شود و جز ترکه نیست

باید برای پول و اوراق انحصار ورثه کنید
خانه دیگر مالک خاص دارد و در خصوص آن انحصار وراثت بی معنی است
پدربزرگ شما نیز ارث می برد و باید با رضایت ایشان باشد

قولنامه شده یعنی فروخته شده مشکلی نیست