با رابطه نامشروع و خیانتی که صورت گرفته، چطور شکایت کنم؟

پرسیده شده
۶ پاسخ ۴۳۵ #60755675

میخوام ببینم چجوری میتونم ازشون شکایت کنم الان ۲ ساله رفته خونه پدرش و هرچی بهش میگم بیا بریم طلاقت بدم میگه خودت برو طلاقم بده

مشاوره حقوقی روابط نا مشروع
۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

شکایت کیفری یا دادخواست طلاق یا دادخواست الزام به تمکین

دعوای الزام به تمکین طرح کنید و در صورت صدور حکم عدم تمکین دادخواست تجویز ازدواج مجدد به استناد ماده ۱۶ قانون حمایت خانواده مصوب ۵۳ تقدیم کنید.

با سلام
شما میتوانید به جرم رابطه نامشروع در دادگاه کیفری دو علیه ایشان طرح دعوا کنید و برای طلاق نیز میتوانید دادخواست طلاق بدهید ولی در صورتی که دادخواست طلاق از جانب شما باشد باید تنصیف دارایی صورت گیرد یعنی نصف داراییمان از زمان ازدواج به همسرتان تعلق میگیرد

با سلام
دادخواست الزام به تمکین بدهید ویا دادخواست طلاق بدهید اما به هر حال مهریه رو باید پرداخت کنید

با سلام
اظهارنامه تمکین ارسال نمائید که نفقه تعلق نگیرد

میتونین شکایت گیفری مطرح کنین و علاوه بر آن الزام به تمکین نیز بخواهین یا مستقیم دادخواست طلاق بدین