پدرم مرا تهدید میکند، آیا حق شکایت دارم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۴۹ #60741492

من دختری ۲۰ ساله و مجرد هستم. پدرم مرا اجبار میکند و با من دست به یقه میشود تا از خانه بیرون نروم و با کسانی که نمیخواهم نشت و برخاست داشته باشم و مرا تهدید میکند که اگر غیر این باشد خرجی مرا قطع میکند. آیا من میتوانم از پدرم شکایت کنم؟

مشاوره حقوقی تهدید
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بله شما میتوانید اقدام به شکایت در خصوص ضرب و جرح نمایید و باتوجه به اینکه شما سن ۱۸ سال را گذرانده اید لذا امکان تصمیم گیری در امور شخصی خودو زندگی مستقل را دارید.

بله امکان شکایت وجود دارد .
و در صورت عدم پرداخت خرجی مطالبه نفقه نمایید.

باتوجه به سن شما . قانونا میتوانید حرف پدر راگوش نکنید واگر نفقه نداد بابت عدم پرداخت نفقه می توانید شکایت کنید

سلام و احترام.

اولا مطابق رای وحدت رویه شماره ۳۰ به تاریخ ۱۳۶۴/۱۰/۳هیات عمومی دیوان عالی کشور، اشخاص (چه پسر، چه دختر) پس از رسیدن به سن رشد (۱۸ سال قانونی) کاملا اختیار تمام امور زندگی خود را بر عهده دارند و مستقل به حساب می آیند.

یعنی درصورتی که توانایی مالی داشته باشید ، حتی میتوانید مسکن جدا تهیه کنید و با استقلال کامل زندگی کنید و هیچ کس نمیتواند مانع شما شود.

دوما بر اساس ماده ۶۶۹ قانون مجازات اسلامی در مورد تهدید:
«هر گاه کسی دیگری را به هر نحو تهدید به قتل یا ضررهای نفسی یا شرفی یا مالی یا به افشای سری نسبت به خود یا بستگان او کند، اعم از اینکه به این واسطه تقاضای وجه یا مال یا تقاضای انجام امر یا ترک فعلی را نموده یا ننموده باشد، به مجازات شلاق تا ۷۴ ضربه یا زندان از دو ماه تا دو سال محکوم خواهد شد.»

لذا هیچ کس با هیچ دلیل و نسبتی می تواند دیگری را تهدید نماید و در صورتی که نوع تهدید مشمول موارد ذکر شده در قانون باشد می توانید از ایشان شکایت نمایید.

سعی کنید در تمام مراحل زندگی با اعتماد به نفس و محکم قدم بردارید.

با آرزوی موفقیت و سربلندی برای شما