با ازدواج مجدد مادر تکلیف دختر ۱۶ ساله چیست؟

پرسیده شده
۳۳ پاسخ ۵۲۰ #60735854

حضانت دخترم با مادرش بوده و الان مادر دخترم ازدواج کرده و من بعنوان پدر نفقه دخترم رو هر ماه میپردازم الان تکلیف دختر ۱۶ساله من چیست ایا من میتوانم اقدام کنم لطفن راهنماییم کنید

مشاوره حقوقی حضانت فرزند
۳۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بادرودوسلام دختربالغ می باشدومی توانداتخاذ تصمیم نماید.

باسلام محضر شما بزرگوار
عنایت داشته باشید در این سن خود باید تصمیم بگیرد که با پدر یا مادر زندگی کند .

با سلام، اولا ازدواج مادر مانع از حضانت نمی شود دوما حضانت دختر تا ۷ سال با مادر و بعد از آن تا ۹ سال با پدر و بعد خودش می تواند تصمیم بگیرد

با سلام . طبق قانون حمایت خانواده دادگاه برای حضانت دادن مصلحت طفل را در نظر میگیرد

بعد از رسیدن به سن بلوغ اختیار اینکه فرزند با چه کسی زندگی کند با خودش هست.

درود برشما
هرچند منظور شما از اقدام مشخص نیست، اما اصولا دختر ۱۶ ساله اختیار تصمیم گیری برای زندگی خود را دارد،ولی نفقه رو باید در هر حال پرداخت کنید

با سلام .طبق قانون دختر میتواند هریک از پدر یا مادر را انتخاب کند.و نفقه او در هر حال به عهده پدر است تا زمان ازدواج یا استقلال مالی پیدا کردن .