اگه ثبت طلاق انجام شود در شناسنامه المثنی که جدید میخواهد بیاد ثبت طلاق در شناسنامه جدید هم خورده؟

پرسیده شده
۱۵ پاسخ ۲۶۰ #60734606

سلام ثبت طلاق در محضر وقتی انجام میشود محضر گذارش طلاق را به ثبت احوال میدهد یا خیر .
چون فردی الان با نامه دادگاه اماده هست که ثبت طلاق در محضر انجام بشود و شناسنامه المثنی درخواست داده حالا اگه ثبت طلاق انجام شود در شناسنامه المثنی که جدید میخواهد بیاد ثبت طلاق در شناسنامه جدید هم خورده است یا نه .

مشاوره حقوقی اخذ شناسنامه
۱۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
بله در شناسنامه جدید درج خواهد شد.

درود
با شرایطی امکان دارد طلاق پیشین در شناسنامه درج نگردد.

سلام
بله مراتب در شناسنامه جدید ثبت میشود

با درود بله ثبت‌ خواهد شد

بادرودوسلام ثبت می شود.

بله ثبت می‌شود مگر صرفا عقد باشند

-- مراتب واقعه طلاق به اداره ثبت احوال اعلام میشود .
-- اگر طلاق در حالت باکرگی دختر صورت بگیرد امکان حذف نام زوجین وجود دارد .