سبدگردانی اشخاص حقیقی به چه صورتی است؟

پرسیده شده
۱۸ پاسخ ۵۰۸ #60715153

سلام آیا اینکه شخصی با تمایل و رضایت خود و بر اساس تجربه و تخصصی که داشته ام با بنده (به صورت شخص حقیقی) قرارداد سبدگردانی بسته است اما حال که بدلیل ریزش بورس مثل سایر افراد جامعه وارد زیان شده است، وی و یا قاضی میتواند به صرف شخص حقیقی بودن علیه من ادعای مقصر بودن را داشته باشد؟ هر چند که ظاهرا که در هیچ جای قانون نیز به صراحت گفته نشده افراد حقیقی که سبدگردانی انجام میدهند مرتکب جرم شده اند.

مشاوره حقوقی بورس
۱۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام فاقد وصف مجرمانه می باشد

اقدام انجام گرفته فاقد وصف مجرمانه است.

سلام وقت بخیر
بنظر میرسد مسئولیتی متوجه شما نباشد لیکن اظهار نظر دقیق در این خصوص نیاز به بررسی توافق حاصله دارد.

سلام
حسب توضیحات شما، اقدام صورت گرفته فاقد وصف کیفری است

با سلام جرمی به نظر نمی رسد

باسلام به نظر جرمی رخ نداده است.

سلام جرمی اتفاق نیفتاده است