در جرم مزاحمت در صورتی که شهود شاکی قسم بخورند کفایت می کند برای محکوم شدن ما؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲,۳۷۵ #60708076

سلام.
من در شهرستان زندگی میکنم.
در روز چهارشنبه عصر حدود ساعت 18 عصر من و دوستم که 21 سال سن داریم در درب منزل وسط کوچه نشسته بودیم حدود 5 دقیقه بود که بیرون آمده بودیم.
بیشتر اهالی محل وریش سفیدان محل بیرون حضور داشتند
ناگهان یک پژو که 3 سرنشین مرد حدود 30 سال و هیکلی و 2 سرنشین زن داشت که 3 مرد و 1 زن ناگهان پایین آمدند و3 مرد من و دوستم را کتک زدند و زن شروع به فحاشی کرد. ماهم حتی نتوانستیم از خود دفاع کنیم.
و پلیس به محل مراجعه کرد و تمام همسایه ها شهادت دادند که ما بی گناه بودیم و آنها یکدفعه حمله کردند. و تا شب بیمارستان بودیم.همان شب کلانتری با صاحب ماشین که زن بود تماس گرفته بود . و 2 زن به کلانتری مراجعه کرده بودند و گفته بودند که اینها برای ما مزاحمت ایجاد کرده اند. در صورتی که ما اصلا آنها را نمیشناسیم.
و روز بعد چند شاهد سن بالا به کلانتری رفتند و شهادت دادند.
میخواستم بدانم که آیا آنها میتوانند با قسم خوردن به قاضی ثابت کنند که ما مزاحمت ایجاد کردیم؟

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام و احترام
شهادت شهود از ادله ای است که به نفع شما ست
و درخواست اتیان سوگند داشته باشید
میتوانید جهت ضرب و جرح و فحاشی طرح شکوائیه کنید

با سلام
حتی ایجاد مزاحمت شما موجب آن نمی شود که شما رو مورد ایراد ضرب و جرح قرار دهند لیکن درصورت اثبات شما به کیفر ایجاد مزاحمت محکوم خواهید شد و ضاربان به پرداخت دیه و اگر ضاربان بیش از دو نفر باشد که شما دو نفر را مضروب نموده اند همه ی شما به نزاع دسته جمعی محکوم خواهید گردید

قبول شهادت با قاضی است ولی شهادت از دلایل اثبات ادعا میباشد .... و شهود را در مواجهه حضوری میتواند سنجید .... مثلا زمان وقوع مزاحمت ... نوع مزاحمت .... و علت حضور هرکس .... با یک وکیل مشورت کنید ....احتمال محکوم شدن با شهادت خیلی است

با سلام
شهود بایستی شرایط خاصی از جمله عقل بلوغ نداشتن نفع شخصی و عدم تکدی گری و ولگردی را داشته باشند
هر کدام از شرایط بالا را نداشته باشند شهادتشان فاقد وجاهت قانونی است

با سلام
یکی از ادله های اثبات جرم شهادت است و آن هم با صلاحدید قاضی و در صورت نبود سایر امارات قضایی است ولی بهرحال شما نی توانید با چند تا سوال از چند و چون ماجرا بر شهادت ایشان جرح وارد آورید و قاضی آنها را رد کند

شهادت دادن ریش سفیدانی که شما را دیده اند دلیل به بی گناهی شما می باشد

ادله اثبات جرم عبارت است از اقرار، شهادت، قسامه و سوگند در موارد مقرر قانونی و علم قاضی خواهد بود و تشخیص میزان تأثیر و ارزش اظهارات شهود در علم قاضی در حدود نشانه های قضایی با دادگاه است.