همسرم قادر به ادامه زندگی با من نیست،راهنمایی کنید که چه باید بکنم؟

پرسیده شده
۵ پاسخ ۵۸۲ #60672606

سلام
وقت بخیر
بنده یه خانم هستم عقد کرده و به مشکل رسیدم طوری که همسرم و خانواده همسرم با وجود اخلاق عصبی بودن، همسرم و مقصر نمودن بنده، مایل به ادامه زندگی با بنده نیستن.
از شما راهنمایی میخواهم چگونه اقدام نمایم؟ باتشکر

مشاوره حقوقی خانواده
۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر عدم تمایل به زندگی مشترک از سوی دو طرف است بهترین را طلاق توافقی است.

اگرواقعا شوهر قادر به ادامه زندگی باشما نیست ، به پیشنهاد طلاق توافقی فکر کنید

سلام درخواست مطالبه مهریه و نفقه بدهید تا شاید از این طریق تحت فشار قرار گیرد و برای طلاق ( توافقی) اقدام کنند. اگر هم شما تمایلی به زندگی با وی ندارید می توانید با بخشیدن حق و حقوق خود و اثبات کراهت و عسر و حرج خود برای طلاق خلع اقدام کنید.

شما درخواست طلاق ندهید
شما ابتدا درخواست مهریه و نفقه کنید

با سلام :
بهتره اول بهیک مشاوره خانواده مراجعه نمایید.
چون در صورت جدایی و طلاق هم باید این مشاوره را بروید.