گرفتن حضانت دائم فرزند در مقابل بخشش مهریه امکان پذیر است؟

پرسیده شده
۱ پاسخ ۴۳۶ #60669343

با سلام
با همسرم اختلافات شدیدی دارم و یک بچه ۵ ساله دارم، میخواهیم به صورت توافقی جدا بشیم:
۱. امکان دریافت حضانت دائم فرزند در مقابل بخشش مهریه وجود دارد؟
۲. در صورت بخشش مهریه و دریافت حضانت پس از ۷ سالگی امکان داره پدر جهت بازپس گیری حق حضانت اقدام کنه و بچه رو ازم بگیره؟
۳. آیا امکان داره پس از ۷ سالگی حضانت بچه به مادر واگذار بشه مجددا؟

با تشکر از شما

مشاوره حقوقی مهریه
۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام وقت بخیر
حضانت فرزند را می توانید در قالب تنظیم اقرارنامه از طریق دفاتر اسنادرسمی و یا وکالت تام حضانت تا زمان ۱۸ سالگی فرزند دریافت نمایید و ضمن اینکه بخشش مهریع در مقابل دریافت حق طلاق انجام می شود و در طلاق توافقی همه ی موارد طبق توافق زوجین اجرا می شود.