آیا من میتوانم مجددا همین دادخواست را در دادگاه مطرح نمایم؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۵۷۵ #60664413

با سلام.من دادخواستی را که به دادگاه داده بودم پس از جلسه اول دادرسی بدلایلی مسترد کردم و دادگاه باین صورت رای داد : رد دعوی خواهان بدلیل استرداد دعوی پس از جلسه اول .

مشاوره حقوقی دیگر قراردادها
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام..
با توجه به استرداد دعوی از جانب شما، موضوع پرونده از اعتبار امر مختومه برخوردار نمی باشد.. لذا جنابعالی می توانید مجددا دادخواست خود را مطرح نمائید..
موفق باشید..

با سلام، بله می توانید مجددا اقامه دعوی نمائید

سلام
بله اعتبار امر مختومه ندارد.

سلام
مشکلی نیست. با توجه به رد شکلی و این که قرار، قضیه را از اعتبار امر مختومه برخوردار نمی سازد، می توانید مجددا طرح دعوا نمایید.

سلام بله نظر به اینکه جلسات دادرسی به پایان نرسیده بوده و قرار رد دعوی صادر شده نه قرار سقوط دعوی،طرح مجدد دعوی امکان پذیر است.

با سلام
با توجه به استرداد دعوی .پرونده اعتبار امر مختومه را ندارد. بنابراین مجددا می تونید همان دادخواست را مطرح کنید.

با سلام
بله این امر مقدور میباشد و میتوانید دوباره اقدام نمایید