آیا راهی هست که بتونم طلاق بگیرم و مهریه تقسیط بندی بشود؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۴۰۱ #60647871

با سلام و عرض ادب
من اهل تهرانم و همسرم از تبریز موقع ازدواج قرار شد ما هشت سالی تبریز باشیم و بعد به تهران جابجا بشیم الان ۹ سال میگذره و خواستم جابجا بشم که همسرم و خانوادشون به هیچ عنوان قبول نکردند و گفتند ما اجازه نمیدیم دخترمون از تبریز جابجا بشه شما هرجایی میخوای بری برو منم درخواست عدم تمکین دادم و رای قطعی (ناشزه شدن همسرم) اومده و الان یک ساله جدا هستیم و همسرم گفته یا کامل مهریه ام رو نقد میدی یا من مهریه رو اجرا نمیزارم .
لطفا راهنماییم کنید من توانایی پرداخت یکجا کل مهریه همسرم رو ندارم اما میتونم تقسیط بندی بشه پرداخت کنم
متشکرم

مشاوره حقوقی اعسار از پرداخت مهریه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

بله امکان تقسیط مهریه با دادن لایحه ازجانب شما وجود دارد

باسلام ادعای اعسار نمایید باتوجه به داریی و درامد شما تقسیط خواهدشد.

دادخواست اعسار را در صورت عدم توانایی پرداخت یکجا تقدیم دادگاه نمایید

درصورت معسربودن میتوانید تقاضای تقسیط دهید وبعد ازاینکه تقسیط شد دادخواست طلاق دهید چون دادخواست اعساروطلاق راباهم نمی پذیرند.

مادامیکه مطالبه ی رسمی بابت مطالبه ی مهریه صورت نکیرد،در عمل شما هم ملزم به پرداخت نیستید.زمانی که دادخواست مطالبه ی مهریه علیه شما تنظیم شد یقینا میتوانید تقاضای اعسار کنید و دادگاه فارغ از نظر زوجه به درخواست شما رسیدگی خواهد نمود.

با سلام و احترام
با توجه به حکم نسوز میتوانید حکم ازدواج مجدد بگیرید و زمانی که مهریه را زوجه مطالبه کرد تقاضا اعسار بدهید

امکان طرح دعوای اعسار برای شما با معرفی شهود و اعلام صورت اموال وجود دارد و دادگاه پس از تحقیقات لازم اقساطی متناسب با تمکن مالی وتوانایی پرداخت شما صادر میکند، اگر اقساط مهریه رو مرتب پرداخت کنید حکم جلب برای شما صادر نمیشه و مشکلی پیش نمیاد.