با این حساب چند روز وقت اعتراض دارم؟

پرسیده شده
۱۲ پاسخ ۶۹۵ #60643024

سلام در تاریخ ۹۹.۲.۲ پیام اومده که رای صادر شد بعد در تاریخ ۲.۳ پیام به وکیل رفت که در سامانه ثبت شد و ما وارد ثنا شدیم و رای رو دیدم
سوال من اینه ایا حالا از کی این مدت اعتراض وقت هست
از سوم تا ۲۳ وقت اعتراض هست یا بیشتر

مشاوره حقوقی کیفری
۱۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

"با سلام"
از زمان صدور رای تا مدت بیست روز فرصت تجدید نظر میباشد

با سلام
روز ابلاغ و روز اقدام جزء مواعد محسوب نمی شود، لیکن اگر روز اقدام تعطیل محسوب شود روز بعد از تعطیلات روز اقدام محاسبه میگردد

با سلام
بعد از وارد شدم به سامانه و رویت حکم صادره از فردای آن روز تا بیست روز فرجه قانونی برای اعتراض شماست لذا اگر روز آخر منتهی به تعطیلی و جمعه شد شما فردای آن روز تعطیلی که اداره جات باز میشود آخرین روز اعتراض شما خواهد بود .

باتوجه به فرموده دیگر عزیزان، مهلت بیست روزه از فردای تاریخ ابلاغ، محاسبه خواهد شد،اما لازم است شما از اشتباهات سیستمی که ممکن است در محاسبه تاریخ روز ابلاغ بوجود آید پیشگیری کنید و اعتراض خود را اصطلاحا به دقیقه ۹۰ نگذارید و هرچه زودتر آن را انجام دهید

سلام
اگر رای در تاریخ ۳ اردیبهشت در حساب کاربری در سامانه ثنا درج شده باشد آخرین مهلت اعتراض ۲۴ اردیبهشت ماه است

درود بزرگوار
شما ۲۰ روز فرصت اعتراض دارید و از زمان درج در سامانه ابلاغ ، مهلت اعتراض شروع می گردد و روز ابلاغ و اقدام نیز محاسبه نمی گردد.
بعبارتی ، ۲.۳ داخل در مهلت بیست روز نیست و روزی که اعتراض را ثبت می کنید نیز لحاظ نمی گردد .
سعی کنید زودتر اقدام کنید تا با اتفاق ناخواسته مواجه نگردید.

باسلام وآرزوی قبولی طاعات و عبادات
از زمان رجوع شما ویا درصورت داشتن وکیل در پرونده و ابلاغ دادنامه به وکیل زمان اولین مشاهده در سامانه ابلاغ ثبت شده و حتی تاریخ با قید ساعت دقیق ثبت می شود و از همان روز و ساعت ثبت شده زمان اعتراض برای شما محاسبه خواهد شد و لازم به ذکر است که چنانچه پس از گذشت زمان یعنی خارج از مهلت و فرصت قانونی پرونده اعتراض شما ثبت و ارسال شود مد نظر قاضی محترم رسیدگی کننده شعبه مطروحه قرار خواهد گرفت . اگر اعتراض به قرار است و موضوع کیفری زمان اعتراض شما از روز دریافت و مشاهده ابلاغ روز دوازدهم بوده و چنانچه اعتراض تجدید نظر خواهی باشدروز بیست و دوم دریافت ابلاغیه پایان مهلت شما خواهد بود. موید باشید