بعد از فوت پدرم این چاه به همه ما ارث می‌رسد یا ما باید هزینه ای پرداخت کنیم؟

پرسیده شده
۱۶ پاسخ ۳۱۸ #60641562

سلام خسته نباشید قبل از فوت پدرم برادرم از پدرم یه وکالت برای حفر چاه گرفته بود. در وکالتنامه یه وکالت به برادرم داده بود برای حفر چاه و در آن قید شده بود که پدرم در یه شبانه روز هر ۲۴ ساعت آن حق برداشت آب دا د و برادرم حق هیچ گونه اعتراض ندارد حالا بعد از فوت پدرم این چاه به همه ما ارث می‌رسد یا ما باید هزینه ای گرداخت کنیم؟ با تشکر از شما

مشاوره حقوقی ارث
۱۶ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
با فرض سوال چاه آب مانند سایر اموال متوفی به ارث می رسد.

بله مالکیت ان به همه شما به ارث می رسد.

با سلام بله حق استفاده از چاه به همه وراث می‌رسد

سلام
چاه متعلق به همه وراث است و حق استفاده دارند

با سلام و احترام ،برابر توافق فیمابین پدر و برادرتان مبنی براینکه پدر حق برداشت آب را خواهد داشت این حق بعد از فوت پدر مرحومتان به شما ارث خواهد رسید و وراث می توانند از آن استفاده نمایند.

بله چاه نیز مانند سایر اموال به ارث می رسد.

بله چاه جز توابع ملک است.