میگوید چرا در زندگی من دخالت می کنی, از تو شکایت می کنم, چه کنم؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۳۳۷ #60629874

بنده به عنوان یک مسلمان به وظیفه دینی خودم یعنی امر به معروف و نهی از منکر عمل کرده ام.
مردی بود که خیلی با اخلاق و مومن بود ولی عده ای بودند که به دنبال بدنام کردن ایشان بودند یعنی می خواستند به او دیر یا زود اتهام بی اخلاقی بزنند بنده چندین بار می خواستم با خودش مطرح کنم ولی چندین بار تلاش کردم و نشد به ناچار به همسرشان گفتم که مرد شما انسان خیلی خوبی است اما عده ای افراد می خواهند که او را بدنام کنند به ایشان بگویید تا مطلع باشد.
حالا همسرش نمی دونم چطور به مرد گفته مرد آمده یقه مرا گرفته که چرا در زندگی من دخالت می کنی چه ربطی به تو داره؟ از تو شکایت می کنم و....
لطفا بنده را راهنمایی کنید و بفرمایید که آیا من کار اشتباهی کرده ام یا خیر؟

مشاوره حقوقی کیفری
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
عمل شما قابل شکایت نیست،دخالت در زندگی دیگران عنوان مجرنانه در قانون مجازات اسلامی ندارد.

با سلام
خیر هیچ مشکلی نیست و در واقع مرتکب عمل مجرمانه مستوجب مجازات نشده اید

سلام
دخالت در زندگی دیگران ؛عنوان مجرمانه ای که قابل مجازات باشد ،نیست

با سلام
شکایت برای دخالت در زندگی دیگری نتیجه ای نخواهد داشت مگر اینکه عمل شما باعث بدنامی و آبروریزی و ورود خسارت برای شخص باشد