امکان ضبط اموال وجود دارد؟

پرسیده شده
۱۰ پاسخ ۲۶۴ #60601108

ایا امکان ظبط اموال کسی که مالش را در معاملات و ترید در فارکس و ارز دیجیتال بدست آورده در ایران امکان دارد !؟ , از انجایی که این عمل در ایران غیر قانونی محصوب میشود

مشاوره حقوقی جرایم اینترنتی
۱۰ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
معاملات در شبکه ارز دیجیتال و یا بازار فارکس جرم نیست. شکایت بلاوجه است.

معامله ارز دیجیتال جرم انگاری نشده

اگر جرمی ارتکاب نیافته خیر ممکن نیست

سلام
به نظر چنین امکانی وجود ندارد

اگر صرافی مجاز داخلی معاملاتشو انجام میده و پولی و ارزی و یا سهامی که دارد میشود با حکم دادگاه بلوکه کرد

باسلام
سوال مبهم است

با درود سوال خود را دقیق مطرح بفرمائید