آیا میتونم معامله رو فسخ کنم چون از لحاظ شرعی باطل محسوب میشود؟

پرسیده شده
۲ پاسخ ۳۳۹ #60590830

سلام
یه قولنامه بسته شده سر فروش یک ملک که بنده جزو ورثه هستم و راضی نیستم این معامله انجام بشه و حالا میخوام این معامله رو فسق کنم اما طرف مقابل راضی نیست البته ایشون هم پول رو کامل ندادن و نصف پول رو دادن آیا میتونم معامله رو فسق کنم چون از لحاظ شرعی باطل محسوب میشه وقتی وراث راضی نباشن و اینکه خریدار میتونه خسارت بگیره؟

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۲ پاسخ برای این سوال ثبت شده

اگر شما به عنوان احد از وراث ذیل مبایعه نامه را امضاء نکرده باشید میتوانید درخواست ابطال معامله را مطرح کنید . ولی اگر امضاء کرده باشید برای مطالبی که ذکر کرده اید باید اقدام لازم برای فسخ صورت پذیرد کـــه برای راهنمایی دقیق تر باید مدارک و اسناد شما بررسی شود .

با سلام و احترام در راستای جوابیه سئوال شما مراتب ذیل را به استحضار می رسانم : ۱ - با عنایت به مبایعه نامه تنظیمی چنانچه در خصوص تعویق و عدم پرداخت مابقی ثمن مبیع برای خودتان حق فسخ گذاشته اید می توانید با مراجعه به محکمه صالح اقدام به فسخ معامله مزبور نموده و پس از کسر هزینه های متحمل شده و پرداخت در حق شما مابقی ثمن مبیع را به خریدار مسترد نمایید و یا به حساب سپرده دادگستری واریز نمایید .

۲ - چنانچه حق فسخ برای خویش ایجاد نکرده اید می توانید خریدار را به پرداخت مابقی ثمن مبیع ملزم و محکوم نمایید و بقاء و صحت معامله را تایید نمایید .

۳ - می توانید با ارسال اظهارنامه رسمی به خریدار اعلام نمایید بعلت اینکه ثمن مبیع را پرداخت ننموده است پس از فرصت معینه اقدام به فسخ معامله خواهید کرد که پس از آن اقدام به طرح دعوی فسخ معامله به جهت عدم توان و استطاعت پرداخت ثمن توسط خریدار نمایید .

۴ - صرف نظر از مراتب معنونه می توانید با تعیین داور و یا ریش سفید و مصلح خارج از محکمه با خریدار به هر نحو که توافق دارید مصالحه و سازش نمایید .