با توقیف خودرو چه خواهد شد؟

پرسیده شده
۲۳ پاسخ ۲۰۹ #60582864

یه روز حالم بدشد زدم کنار که باعث تصادف نشم و بی هوش شدم بعد پلیس کلانتری امد ماشینا به کلانتری برد بعد که نیمه بهوش بودم دیدم تو کلانتری هستم تو اورژانس بعد ماشینا خوابودند الان چی میشه خلافی نداره بار اول هست

مشاوره حقوقی کیفری
۲۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
بستگی به علت توقیف دارد.

بادسلام
در صورتیکه به خاطر ارتکاب جرم نباشد رفع توقیف میشود

ماشین رفع توقیف خواهد شد.

باسلام
در صورتی که توقیف خودرو به دلیلارتکاب جرمی نباشید رفع توقیف می شود

بادرودوسلام به دلیل توقیف منوط می باشد.

سلام بستگی به علت توقیف دارد

اگر چناچه بد حالی شما در اثردارتکاب جرم نبوده باشد از ماشین رفع توقیف می شود