دوران عقد با صدور قطعی تمکین نفقه تعلق میگیرد یا خیر؟

پرسیده شده
۲۵ پاسخ ۵۶۸ #60558045

با سلام
همسرم دادخواست الزام به تمکین می دهد و در جلسه دادرسی شورای حل اختلاف حاضر شدیم و شرط تمکین خودم را مشروط به تهیه منزل مشترک و مستقل با اثاثیه عنوان کردم که با تحقق شروط مزبور اقدام به تمکین نمایم که در این خصوص رای بصورت گــــزارش اصــلــاحــــی صادر گردید.ضمنا باکره بودم ولی آشناییت با حق حبس نداشتم و رای به اجرای احکام می رود.
که
همسرم منزل را سر فرصت تعیین شده طی رای صادره تــهـیــه و توسط مـــامـور مددکاری بازدید و تایید میشود و اجرای احکام مدنی از طریق ثنا شرایط تمکین را ابلاغ میکند که پس از اتمـــام مهلت قانونی اجرای حکم ،، در اجرای احکام بدون هیــچ دلــیــلــی حاضر نـــمــیـشـوم و حتی به حق حبسم اشاره نمیکنم کــه مراتب فوق (تحقق شرایط رای گزارش اصلاحی)
اجرای احکام مبنی بر عــدم حضــور و عــدم تــمــکین زوجه را صورتــجلسه مینماید
و پرونده را مــختومه می نمایند.
سوال:
با شرایط فـــوق میـــتوانم بـــعــدها در آیــنــــده درخواست نـــفـــقــــه بدهـــم یــا خیـــر؟

اگر میشود نفقه بگیرم چگونه اقدام کنم؟؟
چون عــدم تـمــکیـنــم تــوســط اجرای احــکــام مــدنــی صورتجلسه و پرونده را مختومه نموده است.
((باتشکر و ممنون از زحمات شما وکلای گرامی))

مشاوره حقوقی نفقه
۲۵ پاسخ برای این سوال ثبت شده

تا زمان صدور گواهی نشوز از اجرای احکام زوجه مستحق دریافت نفقه میباشد پس از آن خیر تعلق نمی‌گیرد

باسلام
به استناد حق حبس خود نفقه به شما تعلق می گیرد

تا زمان اعلام ناشزه بودن باید پرداخت گردد

سلام نفقه تعلق می گیرد.

سلام
تا صدور رای ناشزه بودن زوجه باید نفقه پرداخت شود.

تا صدور حکم نشوز نفقه شما باید پرداخت بشه

می توانید از حق حبس استفاده کنید.