به استناد رای جدید اعاده دادرسی داده ام ادعای مالکیت دارم ولی قاضی می‌خواهد اعاده دادرسی منو رد کند چه کنم؟

پرسیده شده
۱۱ پاسخ ۳۱۵ #60551121

با سلام خدمت بزرگواران
ملک خریداری بنده از شخص ثالث توسط خواندگان داخل ماترک پدری افتاده و خلع ید شده است برای زمین خریداری شده فروشنامه داشتم و قبلا همان برگ فروشنامه داخل پرونده گذاشته بودم چون سند عادی بود قاضی ترتیب اثر نداد رفتم به طرفیت فروشنده اثبات وقوع بیع دادم و فروشنامه را در دادگاه تنفیذ کردم و رای به نفع من صادر شد الان به استناد رای جدیدالصدور در ظرف ۲۰ روز اعاده دادرسی داده ام قاضی می‌خواهد اعاده دادرسی منو رد کنه قاضی بهم میگه قبلا مبایعه نامه داخل پرونده بوده مکتوم نبوده گفتم آقای قاضی چون سند عادی بوده الان تنفیذش کردم و رای به نفع من صادر شده ولی به دادنامه وقوع بیع که تازه به نفع من صادر شده و مالکیت من اثبات گردیده نیز توجهی نمیکنه میخواد اعاده دادرسی منو رد کنه راهکارش چیست؟ تشکر میکنم از پاسختان

مشاوره حقوقی خلع ید و تخلیه
۱۱ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
احتیاج به بررسی مدارک دارد.

مدارک و مستندات باید بررسی شوند.

درود مدارک شما نیاز به بررسی دارد

بادرودوسلام باید مدارک و مستندات بررسی شود.

سلام
احتیاج به بررسی مدارک دارد

درود ،
استدلال قاضی صحیح است و چون قولنامه قبلا وجود داشته و بوسیله آن رای اثبات وقوع بیع صادر شده و قولنامه مکتوم نبوده است رای اثبات وقوع بیع از موارد اعاده دادرسی نیست .

اظهارنظر نیاز به بررسی مدارک و مستندات دارد.