مهلت اجاره به اتمام رسیده و مستاجر تخلیه نمی کند دسترسی هم به شهود ندارم راهکار قانونی چیست؟

پرسیده شده
۱۷ پاسخ ۱۱,۳۱۴ #60531390

سلام اجاره نامه ای پارسال تنظیم کردم و الان مستاجر مهلت اجاره اش تمام شده و باید تخلیه کند که نمی کند در اجاره نامه دو تا شاهد امضا کردن ولی من هیچکدوم رو نمی شناسم و هیچ دسترسی هم ندارم برای دستور تخلیه چکار کنم؟

مشاوره حقوقی دستور تخلیه
۱۷ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام
شما با در دست داشتن مبایعه نامه مورد اجاره باید به شورای حل اختلاف مراجعه و درخواست حکم تخلیه نمایید و مبلغ مورد اجاره رانیز باید پرداخت نمایید چنانچه امتناع کردند به صندوق دولت پرداخت کرده و دستور حکم تخلیه صادر می گردد البته در خصوص مناطق مسکونی اینگونه نیست

با درود مطابق مصوبه ستاد ملی کرونا نهایت با۲۵ درصد افزایش اجاره بها تمدید می‌گردد مگر مستاجر از شروط قراردادی تخلف کند یا موجر نیاز شخصی خود را اثبات نماید

با درود چون دسترسی به شهود ندارید نیازی نیست شما می توانید تخلیه ملک را از طریق دفاتر خدمات قضایی از طریق شورای حل اختلاف اقدام نمایید.

سلام
به همان قولنامه استناد و تنفیذ فسخ قرارداد را بعلت عدم ایفای تعهد و تخلیه ید مستاجر طبق دادخواستی به طرفیت شورای حل اختلاف در یکی از دفاتر خدمات قضایی مراجعه نمایید.

با درود نیازی به شهود نمی‌باشد

با سلام
شما احتیاج به هیچ شاهدی ندارید

با سلام
ابتدا با مراجعه به شورای حل اختلاف درخواست خود مبنی بر تخلیه را ارائه می دهید در صورتی که مستاجر حضور یابد و با پرداخت اجاره با افزایش ۲۵٪ در تهران (۱۵٪ مربوط به دیگر شهرستان ها اگر شهرستان هستید) موافقت نماید ، دستور خلع ید منتفی است ، اما در صورتی که مبلغ افزایش اجاره تا این سقف مورد توافق نباشد دستور خلع ید صادر می شود .