شکایت مزاحمت ثبت شده؛ چگونه میشود ثابت کرد که مفقود شده بوده؟

پرسیده شده
۱۹ پاسخ ۳۹۰ #60527118

سلام و خسته نباشید
خواهر بنده سیمکارتی جهت ثبت نام سهام عدالت خریداری کرده بودند که مفقود شده بود و متاسفانه اقدامی برای سوزاندن اون نکردند. حالا بعد از یک سال و خورده ازشون شکایت شده که با این سیم که به اسم ایشونه مزاحمت برای یک خانم ایجاد شده. در صورتی که خواهرم اصلا روحشونم از قضیه خبر نداشته.چطوری باید ثابت کنیم که سیم کارت دست خودشون نبوده؟ فردا دادگاه دارن و واقعا ناراحتن ایا میشه از اپراتور درخواست کرد که موقعیت مکانی سیم کارت ردیابی بشه؟ یا پرینت مکالمات و پیامک های دیگ رو بخوایم که ببینیم کی پیدا کرده ممنون میشم از راهنماییتون

مشاوره حقوقی مزاحمت
۱۹ پاسخ برای این سوال ثبت شده

مالک سیم کارت باید پاسخگو باشد

بار اثبات بر عهده مالک سیم کارت است باید ادله شاکی بررسی شود

باسلام
اگر هردو طرف خانم هستند میشود مزاحمت را رد کرد

باسلام
پاسخگو مالک سیم کارت باید باشد مگر خلاف آن ثابت بشود .

با سلام، ایشان با شهادت شهود باید اثبات مفقود شده. نوع مزاحمت و صحبت های گفته شده هم در رفع اتهام می کند

به پرینت پیامک ه و شماره تماس ها میشود ااستناد کرد که متعلق به خواهر شما نمی باشد

بااحترام
شما رضایت شاکی را جلب و جهت مسدودی سیم کارت اقدام نمایید