میخواد که مادر از سهم الارث خودش بگذره چی کار کنه که قانونی باشد؟

پرسیده شده
۴ پاسخ ۲۸۹ #60475244

سلام.
یه خانمی فوت می کنه و وراثش فقط زوج و مادرش هستند منتها چون مادرش پیره و احتمال مرگش وجود داره و در اثر فوتش پای وراث دیگه ای این وسط وا میشه زوج می خواد که مادره از سهم الارث خودش بگذره چی کار کنه که قانونی باشه؟

مشاوره حقوقی انحصار وراثت
۴ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام.
اینکه زوج بخواهد مادر متوفی را ملزم به چشم پوشی از سهم شان از ماترک نماید عملا غیرقانونی بوده و قابل پیگرد است ولی در صورتیکه مادر متوفی با میل و رغبت شخصی قصد این کار را داشته باشند؛ پس از اخذ گواهی حصر وراثت، ایشان به عنوان یکی از وراث می توانند با مراجعه به دفاتر ثبت اسناد، سهم الارث خودشان را به شما یا هر شخص دیگری انتقال دهند.

با سلام
ورثه( مادر) خود باید شخصا از دریافت ارث صرف نظر نماید و کسی دیگر نمیتواند او را وادار یا از رسیدن او به ارث ممانعت بعمل بیاورد.میتواند از طریق دفاتر اسناد رسمی کل سهم الارث خود را به زوج واگذار نماید

اگر مادر از نظر مشاعر و عقل مشکلی پیدا نکرده در یکی از دفاتر اسناد رسمی با یک صلح معوض این اقدام انجام شود.

سلام
مادر باید در دفتر اسناد رسمی حاضر شده و اقرار نامه تنظیم نمایند که سهم الارث خود را به فلان شخص واگذار کرده‌اند