مبلغی را به عنوان بیعانه گرفتم هیچ تاریخی را هم برای پرداخت کل ثمن‌ معامله در مبایعه نامه ذکر نکردن چگونه فسخ کنم؟

پرسیده شده
۸ پاسخ ۶۹۳ #60475183

زمین عادی را حدود یک و نیم سال قبل فروختم و فقط مبلغی را به عنوان بیانه گرفتم هیچ تاریخی را هم برای پرداخت کل ثمن‌ معامله در مبایعه نامه ذکر نکردن چگونه میتوانم فسخ کنم خریدار خود مشاوره املاک میباشد

مشاوره حقوقی قراردادهای خرید و فروش
۸ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با سلام در ابتدا اظهارنامه ای ارسال کنید و بعد از طریق دادخواست تحت عنوان مطالبه وجه یا مطالبه تتمه ثمن المعامله اقدام کنید

با توجه به اینکه در مبایعه نامه حق فسخ ندارید می توانید دادخواست مطالبه الباقی ثمن را تقدیم دادگاه کنید

درود و عرض ادب
دادخواست مطالبه وجه یا ثمن معامله را مطرح نمایید همچنین می توانیدقبل از دادخواست اظهارنامه بدهید.

نمیتوانید فسخ کنید طی یک اظهار نامه الباقی ثمن را مطالعه کنید

با سلام
با توجه به سوال مطرح شده عقد لازم است و عقد لازم رو نمیشود برهم زد مگر در ۳ حالت ذیل
۱_فسخ ۲_انفساخ ۳_تفاسخ
حال باید ببینیم شما حق فسخ ( برهم زدن عقد لازم ) را برای خودتون در نظر گرفتید در عقد مذکور یا خیر

باتوجه به فرض سوال حق فسخ ندارید ‌. به عبارتی هر عقدی که منعقد می گردد و شرایط صحت در خصوص آن رعایت شده است، بین طرفین و قائم مقام آنها لازم الاجرا است، یعنی آن عقد، یک عقد لازم فرض می شود و اشخاص حق فسخ آن را ندارند مگر اینکه در فسخ نمودن عقد با یکدیگر توافق و تراضی کرده باشند و با اقاله و اراده دو جانبه عقد را فسخ کنند و یا این که قانون برای یکی از آنها یا هر دو آنها حق فسخی را پیش بینی کرده باشد. بنابراین صرفا در همین دو صورت است که می توان عقد لازم را فسخ نمود .

در صورتی که مبیع را به مشتری تحویل نداده باشی، با استفاده از خیار تاخیر ثمن، میتوانی معامله را فسخ کنی