بنده در مزایده می توانم سهم ۱ دونگ را بخرم یا باید سهم ۱.۵ دونگ دیگر را هم بخرم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۴۰۱ #60473176

سلام ملک مشاعی داریم که ۳.۵ دونگ مال بنده و ۱.۵ دونگ مال برادرم که ما مشکلی باهم نداریم قصد فروش هم نداریم ولی ۱ دونگ مال برادر دیگرم هست که درخواست فروش داده است !! حال بنده در مزایده می توانم سهم ۱ دونگ را بخرم یا باید سهم ۱.۵ دونگ دیگر را هم بخرم!؟ یعنی انکه درخواست ۱ دونگ فروش را داده یا باید ۱.۵ دونگ دیگر را هم بخرم مجموع ۲.۵ دونگ را!؟ ممنون

مشاوره حقوقی فروش ملک مشاعی
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

با درود کل ملک به مزایده می‌رود

با سلام کل ملک به مزایده گذاشته میشود ولی چنانچه احد از شرکا در مزایده برنده شود النهایه به نسبت الباقی سهم خود وجه را واریز خواهد نمود.

آنچه مزایده گذاشته شده فقط آنرا می بایست بخرید