ممانعت از ملاقات فرزند توسط زوج و نامادری را چگونه پیگیری نمایم؟

پرسیده شده
۳ پاسخ ۳۹۵ #60466488

با سلام
اینجانب نزدیک ۴ سال است طلاق گرفته ام فرزندم نزد پدرش می باشد نزدیک ۴ سال است نگذاشته اند من فرزندم را ملاقات کنم من رای ملاقات هم دارم زمان ملاقات یا فرزندم را محل ملاقات نمی آورند یا آنقدر او را می ترسانند که فرزندم حتی نگاهمم نمی کند. بعد میگویند بچه خودش نزد مادرش نمی رود. از نظر روحی و روانی من و فرزندم در شرایط بدی هستیم. دادگاه هم رفتم به نتیجه نرسیدم.
چه کاری باید انجام دهم؟
خودم هم ازدواج مجدد کرده ام و شرایط حضانت ندارم. فرزندم پسر ۹ ساله است.

مشاوره حقوقی ملاقات فرزند
۳ پاسخ برای این سوال ثبت شده

سلام
در صورت وجود دلایل کافی برای اثبات اقدامات پدر فرزند میتوانید نسبت به ایشان دعوای کیفری مطرح کنید

ممانعت از ملاقات از جنبه کیفی قابل شکایت است

با سلام
ایجاد مانع برای ملاقات طفل قابل تعقیب ومجازات
است ومطابق ماده ۵۴قانون حمایت خانواده
هرگاه مسؤول حضانت از انجام تکالیف مقرر خودداری کند یا مانع ملاقات طفل با اشخاص ذی حق شود، برای بار اول به پرداخت جزای نقدی درجه هشت و درصورت تکرار به حداکثر مجازات مذکور محکوم می شود
لذا در صورت ممانعت از ملاقات طفل میتوانید علیه همسرتان شکایت کیفری مطرح نمایید